Tulajdonságok:
Digitális BBQ grill hőmérő és nyárs villa.
Állítsuk be a hús típusát és, hogy milyen módon süssük át.
Állítsuk a húsba a 1,5cm mélyre hőmérőt. Nem kell a hőmérsékleti táblát tudni. Sípol, amikor elkészült.
A húsok megfelelően átsülnek majd és magából egy igazi mesterszakács válik majd.
Automatikusan sípol, amint a kívánt hús, legyen az egy marha steak, megfelelően elkészült.
Celsius és Fahrenheit mérési üzemmódban is működik.
Műszaki adatok:
Modelszám: 1450-97
Mértékegységek: °C/°F
Mérési tartomány: 0°C ~ 250°C között
Mérési skála: 0,1°C (0,1°F)
Mérési pontosság: ±1°C (±1°F)
LCD kijelzője tizedesjegy pontosságú
LCD kijelző mérete: 4cm x 2cm
Mérete (sz x h x m): 3cm x 35cm x 3cm
Nyárs villák hossza egyenként: 13-13cm
Tápellátás: 2 x AAA elem
Ételhőmérő Használata:
1.) Kapcsolja be az éltelhőmérőt.
2.) Állítsa be, hogy milyen húst süt a 'MEAT' gombbal:
Beef (marha)
Veal (borjú)
Lamb (bárány)
Pork (disznó)
Chicken (csirke)
Turkey (pulyka)
3.) Állítsa be, hogy milyen módon sütné meg a húst 'TASTE':
Well done (jól átsütve)
Medium (átsütve)
Medium rare (közepesen átsütve)
Rare (nyers)
(Nem minden-féle húst lehet különböző ízekre sütni.
Például bárányt csak átsütve és jól átsütve lehet.)
4.) Szúrja be a hús legvastagabb pontján a hőmérőt (kb. 1,5 cm mélyre és várjon)
5.) Az aktuális hőmérsékletet folyamatosan jelzi a kijelző.
6.) Sípolva jelez, ha a hús a kiválasztott kiválasztott módon átsült.
7.) A 'MEAT' vagy 'TASTE' gombbal leállíthatja a sípolást.
8.) Beszúrhatja a húsba több helyen is, hogy ellenőrizze, tényleg a megfelelő módon átsült.
Tisztítás:
A hőmérő nyárs villáit tudja vízes mosogatószerrel átmosni és lesúrolni,
magát a hőmérő nyelét meg száraz törlőkendővel törölje át