Termék leírás:
A DIY1731-es Digitális Borhőmérséklet Mérő egy üvegre tehető digitális hőmérő, amivel folyamatosan mérheted a bor hőmérsékletét és kihozhatod a borból a maximumot.
A fehérborokat ideálisan 10-14°C-on fogyasztjuk, a fiatal, friss vörösborokat 12-16°C-on és a testes vörösborokat 16-20°C-on.
A pezsgőket pedig kifejezetten hidegen érdemes fogyasztani, 4-8°C-os hőmérsékleten. A hőmérő jól illeszkedik az átlagos méretű borospalackokra. Műanyag tartófülei rugalmasak, így egy kis méretbeli ingadozás nem akadály.
A szenzor a belső felületén található, ami az üveg hőmérsékletét méri.
A borhőmérő belső felületén van egy kis kapcsoló is. Így csak a palackra helyezve mér. Így takarékoskodik az elemmel.
LR1130 elem való bele, amelyet a fedél letekerésével és egy kis csavar kicsavarásával lehet kicserélni.
A csomag tartalma:
1 x Digitális borhőmérséklet mérő
1 x LR1130 (gombelem)